2204 21 34 Wina białe produkowane w Penedés, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 34 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8433 90 00 - Części maszyn do zbioru, maszyn omłotowych, kosiarek i urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania produktów rolnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2932 20 90 - Laktony (z wył. gamma-butyrolaktonu; fenoloftaleiny; kwasu 1-hydroksy-4-[1-(4-hydroksy-3-metoksy-karbonylo-1-naftylo)-3- okso-1H,3H-benzo[de]-izochromen-1-ylo]-6-oktadecyloksy-2-naftoesowy; 3′-Chloro-6′- cykloheksyloaminospiro[izobenzofuran-1(3H),9′-ksanten]-3-on; 6′-(N-Etylo-p-toluidyno)- 2′-metylospiro[izobenzofuran-1(3H),9′-ksanten]-3-on; Metylo-6-dokozyloksy-1-hydroksy- 4-[1-(4-hydroksy-3-metylo-1-fenantrylo)-3-okso-1H,3H-nafto-[1,8-cd]piran-1-ylo]-naftaleno- 2-karboksylanu)
-
Kod CN: 6105 90 90 - Koszule męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny, z włókien chemicznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 8301 30 00 - Zamki, w rodzaju stosowanych do mebli, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 5807 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane
-
Kod CN: 0909 62 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 2008 20 90 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ani cukru
-
Kod CN: 5208 21 10 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, do produkcji bandaży, opatrunków i gazy medycznej, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², bielone
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 7315 90 00 - Części łańcucha przeciwpoślizgowego, łańcucha ogniwowego rozpórkowego i pozostałych łańcuchów objętych pozycją 7315 (z wył. do łańcucha przegubowego)