7315 90 00 Części łańcucha przeciwpoślizgowego, łańcucha ogniwowego rozpórkowego i pozostałych łańcuchów objętych pozycją 7315 (z wył. do łańcucha przegubowego)
Kod CN 7315 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.93.17.0 - Łańcuchy (z wyłączeniem łańcuchów przegubowych) i ich części
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8439 99 00 - Części urządzeń do wytwarzania lub obróbki wykańczającej papieru lub tektury, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2003 10 30 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. tymczasowo zakonserwowanych i gotowanych)
-
Kod CN: 8407 34 91 - Silniki z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, nowe, o pojemności skokowej <= 1 500 cm³, ale > 1000 cm³ (z wył. silników objętych podpozycją 8407 34 10)
-
Kod CN: 4302 30 55 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów z fok (z wył. ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 0201 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3503 00 80 - Karuk; pozostałe kleje pochodzenia zwierzęcego (z wył. klejów kazeinowych objętych pozycją 3501
-
Kod CN: 3905 29 00 - Kopolimery octanu winylu, w formach podstawowych (z wył. w dyspersji wodnej)
-
Kod CN: 0307 12 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, zamrożone
-
Kod CN: 8701 20 90 - Ciągniki drogowe do naczep, używane
-
Kod CN: 1602 32 90 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zawierającego >= 25% masy mięsa lub podrobów z drobiu, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)