2204 21 42 Wina produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
Kod CN 2204 21 42 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2902 42 00 - m-Ksylen
-
Kod CN: 2936 21 00 - Witaminy A i ich pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 1905 32 11 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g (z wył. o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
-
Kod CN: 0307 59 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 2530 10 00 - Wermikulit, perlit i chloryty, nieporowate
-
Kod CN: 9030 10 00 - Przyrządy i aparaty do pomiaru lub wykrywania promieniowania jonizującego
-
Kod CN: 7322 19 00 - Grzejniki centralnego ogrzewania, nieogrzewane elektrycznie oraz ich części, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. części wymienionych lub występujących gdzie indziej i kotłów centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 8457 - Centra obróbkowe, obrabiarki zespołowe "jednostanowiskowe" i wielostanowiskowe obrabiarki przestawialne, do metalu
-
Kod CN: 2009 29 99 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)