5608 19 19 Siatki gotowe wiązane z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. ze szpagatu, powrozu lub liny, sieci rybackich, siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)
Kod CN 5608 19 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.94.12.0 - Siatki wiązane ze szpagatów, powrozów lub lin; gotowe sieci z materiałów włókienniczych; wyroby z przędzy, taśmy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5703 10 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, igłowe, nawet gotowe
-
Kod CN: 2811 22 00 - Ditlenek krzemu
-
Kod CN: 6203 29 18 - Komplety, męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych (z wył. dzianych, roboczych, dresów, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 9003 90 00 - Części oprawek do okularów, okularów ochronnych i tym podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8518 90 00 - Części mikrofonów, głośników, słuchawek nagłownych i dousznych, wzmacniaczy częstotliwości akustycznych, zestawów wzmacniających dźwięk, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4805 93 - Papier i tektura, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze >= 225 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7317 00 80 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, gwoździe karbowane, klamry oraz wyroby podobne, z żeliwa lub stali (z wył. formowanych na zimno z drutu i klamr w taśmach)
-
Kod CN: 9504 20 00 - Sprzęt i akcesoria do dowolnego rodzaju gry w bilard
-
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
-
Kod CN: 0710 80 70 - Pomidory, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone