2204 22 86 Sherry, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
Kod CN 2204 22 86 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8466 10 20 - Trzpienie, tuleje zaciskowe i pozostałe tuleje, do stosowania jako uchwyty do narzędzi wszelkich typów w tym do obróbki ręcznej
-
Kod CN: 8531 20 20 - Tablice sygnalizacyjne zawierające diody elektroluminescencyjne "LED" (z wył. w rodzaju stosowanych do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych)
-
Kod CN: 2710 19 71 - Oleje smarowe i pozostałe preparaty, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
-
Kod CN: 4009 12 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, niewzmocnione lub inaczej połączone z innymi materiałami, z wyposażeniem
-
Kod CN: 5802 30 00 - Materiały włókiennicze igłowe (z wył. dywanów i pozostałych pokryć podłogowych)
-
Kod CN: 2204 21 68 - Wina produkowane w Veneto, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 0303 51 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", zamrożone
-
Kod CN: 2204 22 32 - Wina produkowane w Piemonte "Piedmont", w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 0104 - Owce i kozy, żywe
-
Kod CN: 0810 10 00 - Truskawki i poziomki, świeże