0303 51 00 Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", zamrożone
Kod CN 0303 51 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2005 99 50 - Mieszanki warzywne przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone
-
Kod CN: 1604 19 39 - Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 1605 69 00 - Bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, skorupiaków, mięczaków, ogórków morskich, jeżowców i meduz)
-
Kod CN: 2522 10 00 - Wapno palone
-
Kod CN: 8211 93 00 - Noże z ostrzami innymi niż stałe, włącznie z nożami do przycinania, z metalu nieszlachetnego (z wył. brzytew)
-
Kod CN: 7009 10 00 - Lusterka wsteczne, nawet w ramach, do pojazdów
-
Kod CN: 0207 11 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3105 10 00 - Nawozy chemiczne i mineralne, oraz pochodzenia zwierzęcego lub roślinnego, w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg
-
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
-
Kod CN: 2914 40 10 - 4-Hydroksy-4-metylo-2-pentanon (alkohol diacetonowy)