2208 20 Napoje spirytusowe otrzymane przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3707 90 90 - Preparaty chemiczne do stosowania w fotografice, wł. produkty niezmieszane do stosowania w fotografice, pakowane w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej do postaci gotowej do stosowania (z wył. pokostów, klejów, spoiw i preparatów podobnych, emulsji do uczulania powierzchni, wywoływaczy i utrwalaczy, soli, związków metali szlachetnych i wyrobów objętych pozycją od 2843 do 2846)
-
Kod CN: 7211 23 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, i o grubości < 0,35 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 2906 12 00 - Cykloheksanol, metylocykloheksanole i dimetylocykloheksanole
-
Kod CN: 7307 23 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, spawane doczołowo, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 2501 00 31 - Sól do przeróbki chemicznej [oddzielenie Na od Cl] do produkcji pozostałych produktów
-
Kod CN: 5208 32 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 0304 89 29 - Filety z karmazyna (Sebastes spp.) (z wył. Sebastes marinus), zamrożone
-
Kod CN: 0302 59 20 - Witlinek (Merlangius merlangus), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 8424 90 20 - Części urządzeń mechanicznych do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych lub zespołów obwodów drukowanych