2208 90 45 Calvados, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
Kod CN 2208 90 45 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7013 22 10 - Kieliszki i szklanki, z nóżką, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie
-
Kod CN: 3823 19 30 - Destylat kwasów tłuszczowych
-
Kod CN: 9619 00 89 - Artykuły sanitarne (na przykład artykuły higieniczne dla osób nietrzymających moczu lub stolca) (z wył. z materiałów włókienniczych, i podpasek higienicznych, tamponów, pieluch i wkładek dla niemowląt)
-
Kod CN: 7226 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno
-
Kod CN: 7321 11 10 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania, z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 8451 30 00 - Prasowarki i prasy parowe, włącznie z prasami do zgrzewania (z wył. kalandera)
-
Kod CN: 1005 90 00 - Kukurydza (z wył. nasion)
-
Kod CN: 2008 60 50 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, niezawierające dodatku alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 4403 49 10 - Akacja afrykańska, iroko i sapelli, surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna ciętego na deski lub belki, itp., malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 2008 30 75 - Mandarynki (włączając tangeryny i satsuma); klementynki, wilkingi i inne podobne hybrydy cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg