4403 49 10 Akacja afrykańska, iroko i sapelli, surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna ciętego na deski lub belki, itp., malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
Kod CN 4403 49 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 02.20.13.0 - Drewno okrągłe z drzew tropikalnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1905 90 30 - Chleb, bułki, niezawierające dodatku miodu, jajek, sera lub owoców, a zawierające w suchej masie <= 5% masy cukru lub tłuszczu
-
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0405 10 50 - Masło z serwatki, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 3403 91 00 - Preparaty do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów, niezawierające olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych
-
Kod CN: 4418 75 00 - Połączone płyty podłogowe, wielowarstwowe, z drewna innego niż bambus (z wył. na podłogi mozaikowe)
-
Kod CN: 7222 40 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali nierdzewnej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4820 10 50 - Dzienniki i terminarze, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 4411 12 90 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości <= 5 mm, obrobiona mechanicznie lub pokryta powierzchniowo
-
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 2711 - Gaz ziemny (mokry) i pozostałe węglowodory gazowe