2209 00 11 Ocet winny, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
Kod CN 2209 00 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.11.0 - Ocet oraz substytuty octu otrzymywane z kwasu octowego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2619 00 20 - Odpady z produkcji żeliwa lub stali, nadające się do odzyskania żelaza lub manganu
-
Kod CN: 3402 11 - Anionowe środki powierzchniowo czynne, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej (z wył. mydła)
-
Kod CN: 0307 32 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 2204 21 26 - Wina białe produkowane w Toscana (Tuscany), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8433 60 00 - Urządzenia do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania jaj, owoców lub pozostałych produktów rolnych (z wył. urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 8437)
-
Kod CN: 0402 29 91 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg
-
Kod CN: 1602 32 30 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 25%, ale < 57% masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 4407 94 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 8460 40 90 - Osełkownice lub docierarki, do obróbki metali lub cermetali, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek do obróbki wykańczającej uzębień)
-
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone