2503 00 90 Siarka wszystkich rodzajów (z wył. siarki surowej lub nierafinowanej, sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
Kod CN 2503 00 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.66.0 - Siarka, z wyłączeniem siarki sublimowanej, strącanej i koloidalnej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4418 79 00 - Połączone płyty podłogowe, z drewna innego niż bambus (z wył. wielowarstwowych i na podłogi mozaikowe)
-
Kod CN: 1006 20 15 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, parzony
-
Kod CN: 5212 11 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², niebielone
-
Kod CN: 2306 90 11 - Makuchy i inne pozostałości stałe z ekstrakcji oliwy z oliwek, nawet mielone lub w postaci granulek, zawierające <= 3% masy oliwy
-
Kod CN: 7220 12 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, o grubości < 4,75 mm
-
Kod CN: 8516 29 - Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i elektryczne aparaty do ogrzewania gleby (z wył. grzejników akumulacyjnych)
-
Kod CN: 8101 - Wolfram i artykuły z wolframu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom wolframu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających wolfram)
-
Kod CN: 0302 85 10 - Kielec (właściwy) i morlesze (Dentex dentex i Pagellus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2005 20 20 - Ziemniaki w postaci cienkich plasterków, smażone lub pieczone, nawet solone lub z przyprawami, w hermetycznych opakowaniach, nadające się do bezpośredniego spożycia, niezamrożone
-
Kod CN: 1806 90 39 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)