2005 20 20 Ziemniaki w postaci cienkich plasterków, smażone lub pieczone, nawet solone lub z przyprawami, w hermetycznych opakowaniach, nadające się do bezpośredniego spożycia, niezamrożone
Kod CN 2005 20 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.31.14.0 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9609 90 10 - Pastele i węgiel rysunkowy
-
Kod CN: 2008 30 51 - Cząstki grejpfrutów, włącznie z pomelo, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 4601 94 05 - Plecionki i podobne wyroby z materiałów roślinnych, obrabiane wzdłużnie, nawet złożone w pasma (z wył. z bambusa i rattanu, sznurów, powrozów i kabli, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 5515 29 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, z włóknami odcinkowymi chemicznymi lub bawełną
-
Kod CN: 8453 20 00 - Maszyny i urządzenia do wyrobu, lub naprawy obuwia, ze skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. maszyn do szycia)
-
Kod CN: 2840 30 00 - Nadtlenoborany (nadborany)
-
Kod CN: 9014 20 20 - Inercyjne systemy nawigacyjne do nawigacji powietrznej i kosmicznej (z wył. kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 8508 11 00 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro, zawierające silnik elektryczny, o mocy <= 1500 W i posiadające worek na kurz lub inny zbiornik o pojemności <= 20 l
-
Kod CN: 2204 21 42 - Wina produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2204 21 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)