2511 20 00 Naturalny węglan baru [witeryt], nawet kalcynowany (z wył. tlenku baru)
Kod CN 2511 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 08.91.19.0 - Pozostałe minerały chemiczne i do produkcji nawozów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8703 21 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone tylko w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 1 000 cm³, nowe (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 7110 19 10 - Sztaby, pręty, drut i profile; płytki; arkusze i taśmy, o grubości, z wyłączeniem dowolnego podłoża > 0,15 mm, z platyny
-
Kod CN: 0302 49 19 - Tunek wschodni (Euthynnus affinis), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 9015 80 20 - Przyrządy i aparatura, meteorologiczne, hydrologiczne i geofizyczne (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
-
Kod CN: 3909 31 00 - Poli(metylenofenyloizocyjanian) (surowy MDI, polimeryczny MDI), w formach podstawowych
-
Kod CN: 3102 10 - Mocznik, nawet w roztworze wodnym (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 3001 90 91 - Heparyna i jej sole
-
Kod CN: 8529 90 97 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury nadawczej, niezawierającej aparatury odbiorczej do radiofonii lub telewizji, kamer wideo, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6304 19 - Narzuty z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)