2525 20 00 Proszek miki
Kod CN 2525 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7307 23 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, spawane doczołowo, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 5904 10 00 - Linoleum, nawet cięte do kształtu
-
Kod CN: 9506 91 - Artykuły i wyposażenie do ogólnych ćwiczeń fizycznych, sprzęt gimnastyczny lub lekkoatletyczny
-
Kod CN: 8906 90 10 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, pełnomorskie (inne niż okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
-
Kod CN: 8544 60 10 - Przewody elektryczne, do napięć > 1 000 V, izolowane, z przewodami miedzianymi, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3504 00 10 - Koncentraty białka mleka, zawierające, w przeliczeniu na suchą substancję > 85% masy białek
-
Kod CN: 0812 90 70 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i orzechy tropikalne, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 7318 19 00 - Wyroby gwintowane, z żeliwa lub ze stali, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 2935 - Sulfonamidy
-
Kod CN: 1106 - Mąka, mączka i proszek, z suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713, z sago i manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714, lub z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"