2615 Rudy i koncentraty niobu, tantalu, wanadu lub cyrkonu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1003 90 00 - Jęczmień (z wył. nasion)
-
Kod CN: 3705 00 10 - Płyty fotograficzne i film, naświetlone i wywołane, do reprodukcji offsetowej
-
Kod CN: 2937 19 00 - Hormony polipeptydowe, hormony proteinowe i hormony glikoproteinowe, ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. somatotropiny, jej pochodnych i analogów strukturalnych, i insuliny i jej soli)
-
Kod CN: 2906 29 00 - Aromatyczne alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. alkoholu benzylowego)
-
Kod CN: 2918 23 00 - Estry kwasu salicylowego i ich sole (z wył. kwasu o-acetylosalicylowego, jego soli i estrów)
-
Kod CN: 0303 42 90 - Tuńczyk żółtopłetwy "Thunnus albacares", zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 0303 54 - Makrele (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), zamrożone
-
Kod CN: 0406 30 31 - Ser przetworzony (ser topiony), nie tarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 8211 94 00 - Ostrza z metalu nieszlachetnego do noży stołowych, kieszonkowych i innych objętych pozycją 8211