2008 97 36 Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
Kod CN 2008 97 36 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 29 90 - Komplety, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 0806 - Winogrona, świeże lub suszone
-
Kod CN: 1701 12 10 - Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 6204 59 10 - Spódnice i spódnico-spodnie, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 3906 90 20 - Kopolimer metakrylanu 2-diizopropyloaminoetylowego z metakrylanem decylowym, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, zawierającego >= 55% masy kopolimeru
-
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9018 90 40 - Aparatura do diatermii (z wył. aparatów nadfioletu lub podczerwieni)
-
Kod CN: 0410 00 00 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 2529 - Skaleń; leucyt; nefelin i sjenit nefelinowy; fluoryt
-
Kod CN: 0404 10 74 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)