2827 10 00 Chlorek amonu
Kod CN 2827 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2810 00 90 - Tlenki boru i kwasy borowe (z wył. tritlenku boru)
-
Kod CN: DZIAŁ 15 - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
-
Kod CN: 4419 11 00 - Deski do chleba, deski do krojenia i podobne deski, z bambusa
-
Kod CN: 2917 19 80 - Alifatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu szczawiowego, jego soli i estrów, kwasu adypinowego, jego soli i estrów, kwasu azelainowego, kwasu sebacynowego, ich soli i estrów, bezwodnika maleinowego, nieorganicznych i organicznych związków rtęci, kwasu etano-1,2-dikarboksylowego lub kwasu butanodiowego (kwasu bursztynowego) o zawartości 100 % masy węgla pochodzącego z biomasy)
-
Kod CN: 6804 22 - Kamienie młyńskie i kamienie szlifierskie, ściernice i podobne, bez opraw, do ostrzenia, polerowania, obciągania lub cięcia, ze spiekanych materiałów ściernych lub z ceramiki (z wył. ze spiekanych diamentów syntetycznych lub naturalnych, ręcznych kamieni do ostrzenia lub polerowania, zapachowego pumeksu i ściernic w szczególności do stomatologicznych urządzeń borujących)
-
Kod CN: 6210 10 92 - Fartuchy jednorazowego użytku, typu używanego przez pacjentów lub chirurgów podczas procedur chirurgicznych
-
Kod CN: 0811 90 - Owoce i orzechy, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, nawet słodzone (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu)
-
Kod CN: 8481 10 - Zawory redukcyjne
-
Kod CN: 7018 10 11 - Paciorki szklane, cięte i mechanicznie polerowane (z wył. artykułów z nich)
-
Kod CN: 1604 19 94 - Morszczuk i widłak "Merluccius spp., Urophycis spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)