2827 51 00 Bromki sodu lub potasu
Kod CN 2827 51 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.31.0 - Związki fluorowców z metalami
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1206 00 - Nasiona słonecznika, nawet łamane
-
Kod CN: 7217 20 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, powleczony lub pokryty cynkiem (z wył. sztab i prętów)
-
Kod CN: 2006 00 10 - Imbir zakonserwowany cukrem, odsączony, lukrowany lub kandyzowany
-
Kod CN: 8431 42 00 - Lemiesze do spycharek czołowych lub skośnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9005 10 00 - Lornetki
-
Kod CN: 8714 99 50 - Przerzutki do rowerów
-
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
-
Kod CN: 0904 - Pieprz z rodzaju Piper; owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone lub rozgniatane, lub mielone
-
Kod CN: 1604 14 26 - Filety znane jako „loins” z latającego bonito, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)