2006 00 10 Imbir zakonserwowany cukrem, odsączony, lukrowany lub kandyzowany
Kod CN 2006 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.24.0 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8418 21 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe
-
Kod CN: 4410 11 - Płyta wiórowa z drewna, nawet aglomerowa żywicami lub innymi organicznymi substancjami wiążącymi (z wył. płyty o wiórach zorientowanych „OSB”, płyty płatkowej, płyty pilśniowej, komórkowej płyty drewnianej)
-
Kod CN: 0808 40 00 - Pigwy, świeże
-
Kod CN: 2101 20 92 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji lub koncentratów herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod CN: 0304 79 10 - Filety z ryb z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
-
Kod CN: 3404 - Woski sztuczne i woski preparowane
-
Kod CN: 6210 20 00 - Odzież typu określonego w podpozycjach od 6201 11 do 6201 19, gumowana lub impregnowana, powleczona, pokryta lub laminowana tworzywami sztucznymi lub innymi substancjami
-
Kod CN: 5508 20 10 - Nici do szycia z włókien odcinkowych sztucznych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2905 51 00 - Etchlorwinol (INN)
-
Kod CN: 8516 80 20 - Elektryczne rezystory grzejne, połączone z elementem izolacyjnym