2903 76 Bromochlorodifluorometan, bromotrifluorometan i dibromotetrafluoroetany
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 14 21 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN: 5607 49 11 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 2008 19 13 - Migdały i orzeszki pistacjowe, prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 0809 10 00 - Morele, świeże
-
Kod CN: 0703 90 00 - Pory i pozostałe warzywa cebulowe, świeże lub schłodzone (z wył. cebuli, szalotki i czosnku)
-
Kod CN: 0301 91 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", żywy
-
Kod CN: 9114 40 00 - Płyty i mostki do zegarów lub zegarków
-
Kod CN: 0712 39 00 - Grzyby i trufle, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus", uszaków "Auricularia spp.", trzęsaków "Tremella spp.")
-
Kod CN: 7228 60 80 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, gięte na zimno lub wykończone na zimno, i obrabiane więcej, lub gięte na gorąco i obrabiane więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone