2914 19 90 Ketony alifatyczne bez innej tlenowej grupy funkcyjnej (z wył. acetonu, butanonu (ketonu metylowo-etylowego, 4-metylopentanu-2-on (ketonu metylowo-izobutylowego i 5-metyloheksanu-2-on))
Kod CN 2914 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.62.0 - Związki z ketonową i chinonową grupą funkcyjną
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 39 19 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 7606 12 19 - Materiał do zamknięć puszek do napojów i do zawleczek puszek do napojów, o grubości > 0,2 mm, ze stopów aluminium
-
Kod CN: 6203 29 90 - Komplety, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny, z włókien chemicznych, z dzianin, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 7114 20 00 - Artykuły jubilerskie oraz ich części, z metalu nieszlachetnego platerowanego metalem szlachetnym (z wył. biżuterii, zegarków, zegarów i ich części, instrumentów muzycznych, broni, atomizerów perfum i ich rozpylających głowic, oryginalnych statuetek i rzeźb, przedmiotów kolekcjonerskich i antyków)
-
Kod CN: 4104 11 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 0302 32 90 - Tuńczyk żółtopłetwy "Thunnus albacares", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 0304 39 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN: DZIAŁ 59 - TEKSTYLIA IMPREGNOWANE, POKRYTE, POWLECZONE LUB LAMINOWANE; ARTYKUŁY WŁÓKIENNICZE DO CELÓW TECHNICZNYCH
-
Kod CN: 2008 99 34 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 8532 10 00 - Kondensatory stałe przeznaczone do zastosowań w obwodach prądu 50/60 Hz dla mocy biernej >= 0,5 kvar "kondensatory elektroenergetyczne"