0304 39 00 Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
Kod CN 0304 39 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2907 21 00 - Rezorcyna i jej sole
-
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)
-
Kod CN: 8456 30 19 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału metodą elektroerozyjną, sterowane numerycznie (z wył. wycinarek drutowych)
-
Kod CN: 7219 34 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 2701 12 90 - Węgiel bitumiczny, nawet sproszkowany, ale nieaglomerowany (z wył. koksowego)
-
Kod CN: 0709 - Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
-
Kod CN: 7505 11 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z niklu niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 2008 20 51 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 17% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 1504 30 90 - Tłuszcze, oleje i ich ciekłe frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 2937 23 00 - Estrogeny i progestogeny