2917 19 10 Kwas malonowy, jego sole i estry
Kod CN 2917 19 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.33.0 - Nienasycone kwasy monokarboksylowe; kwasy polikarboksylowe alifatyczne, cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe oraz ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6307 10 90 - Ścierki do podłogi, zmywaki, ścierki do kurzu oraz podobne ścierki do czyszczenia, z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. dzianych i z włóknin)
-
Kod CN: 7224 90 31 - Półprodukty ze stali zawierającej >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje <= 0,5% molibdenu, cięte w kształty inne niż prostokątne lub kwadratowe, walcowane na gorąco lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 9209 99 - Części np. mechanizmy pozytywek i akcesoria instrumentów muzycznych np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów (z wył. strun do instrumentów muzycznych i części i akcesorii do pianin i fortepianów i do strunowych instrumentów muzycznych nieklawiszowych)
-
Kod CN: 6403 99 93 - Obuwie, którego nie można określić ani jako męskie, ani jako damskie, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, o cholewkach ze skóry wyprawionej, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, wykonanego na drewnianym spodzie, bez podeszwy wewnętrznej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, obuwia domowego, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 8419 81 20 - Perkolatory i pozostałe urządzenia do parzenia kawy i do przygotowywania innych gorących napojów (z wył. urządzeń domowych)
-
Kod CN: 8401 10 00 - Reaktory jądrowe (Euratom)
-
Kod CN: 3105 60 00 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe: fosfor i potas (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 2204 21 09 - Pozostałe wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wino dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących i win ze szczepu)
-
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 3920 43 10 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów chlorku winylu, zawierające >= 6% masy plastyfikatorów, o grubości <= 1 mm, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)