2918 12 00 Kwas winowy
Kod CN 2918 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.34.0 - Kwasy aromatyczne polikarboksylowe i karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną; ich pochodne, z wyłączeniem kwasu salicylowego i jego soli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4804 31 58 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o masie <= 150 g/m², w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. papieru siarczanowego izolacyjnego do zastosowań elektrotechnicznych, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2009 90 97 - Mieszanki soków z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości<= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 6404 19 90 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia domowego, obuwia sportowego, w tym butów do tenisa, butów do koszykówki, pantofli gimnastycznych, butów treningowych i podobnych, obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 8427 20 11 - Wózki widłowe terenowe i inne wozy i wózki podnośnikowe, nienapędzane silnikiem elektrycznym, o wysokości podnoszenia >= 1 m
-
Kod CN: 2918 12 00 - Kwas winowy
-
Kod CN: 7007 19 20 - Szkło bezpieczne hartowane, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą lub odbijającą (z wył. o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych, statkach powietrznych, kosmicznych, wodnych lub innych, soczewek do okularów i gogli itp., i do zegarów i zegarków)
-
Kod CN: 9017 10 10 - Plotery jako maszyny kreślarskie
-
Kod CN: 8438 20 00 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji słodyczy, kakao lub czekolady (z wył. wirówek i filtrów, urządzeń grzewczych i chłodzących)
-
Kod CN: 9026 80 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli parametrów cieczy lub gazów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2936 90 00 - Prowitaminy i mieszaniny witamin, prowitamin lub koncentratów, nawet w dowolnym rozpuszczalniku, i naturalne koncentraty