2920 90 70 Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów tiofosforowych (fosforotionianów) i ich soli, i ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych, i endosulfanu (ISO))
Kod CN 2920 90 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.53.0 - Estry fosforowe i ich sole lub estry pozostałych kwasów nieorganicznych (z wyłączeniem estrów halogenków wodoru) i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3604 90 00 - Petardy sygnalizacyjne, rakiety do sygnalizacji podczas mgły lub deszczu oraz pozostałe artykuły pirotechniczne (z wył. ogni sztucznych i łusek do nabojów)
-
Kod CN: 0405 10 50 - Masło z serwatki, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 2905 51 00 - Etchlorwinol (INN)
-
Kod CN: 6005 23 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z bawełny, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2903 82 00 - Aldryna (ISO), chlordan (ISO) i heptachlor (ISO)
-
Kod CN: 0305 20 00 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance
-
Kod CN: 2924 25 00 - Alachlor (ISO)
-
Kod CN: 0401 40 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6% masy, ale <= 10 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 2008 99 28 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 0902 30 00 - Herbata czarna (fermentowana) i herbata częściowo fermentowana, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości <= 3 kg