2932 20 Laktony
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 18 - Wina białe produkowane w Mosel w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 6110 90 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, i kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 8541 21 00 - Tranzystory, o wspólczynniku strat < 1 W (inne niż fototranzystory)
-
Kod CN: 8417 20 10 - Piece piekarnicze tunelowe, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne
-
Kod CN: 5007 - Tkaniny jedwabne lub z odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 1801 00 00 - Ziarna kakao, całe lub łamane, surowe lub palone
-
Kod CN: 0809 - Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 2918 12 00 - Kwas winowy
-
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 2921 22 00 - Heksametylenodiamina i jej sole