3104 90 00 Karnalit, kainit i sylwin i pozostałe surowe naturalne sole potasu, siarczan magnezu-potasu, i mieszaniny nawozów potasowych np. chlorku potasu i siarczanu potasu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN 3104 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 08.91.19.0 - Pozostałe minerały chemiczne i do produkcji nawozów
-
Kod PKWiU: 20.15.59.0 - Pozostałe mineralne nawozy potasowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2526 - Steatyt naturalny, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym; talk
-
Kod CN: 0601 10 40 - Cebulki gliadioli, w stanie uśpienia roślin
-
Kod CN: 6302 40 00 - Bielizna stołowa dziana
-
Kod CN: 2711 12 - Propan, skroplony
-
Kod CN: 8510 - Golarki, maszynki do strzyżenia i urządzenia do usuwania owłosienia, zawierające silnik elektryczny, ich części
-
Kod CN: 2827 39 - Chlorki (z wył. amonu, wapnia, magnezu, glinu, niklu i rtęci)
-
Kod CN: 8483 90 89 - Koła zębate, koła łańcuchowe oraz pozostałe elementy układów przenoszenia napędu przedstawione oddzielnie i części wałów napędowych i korb; części łożysk ślizgowych; mechanizmów i przekładni zębatych; mechanizmów śrubowo-kulkowych lub śrubowo-wałeczkowych; skrzyń przekładniowych i pozostałych układów zmieniających prędkość, włączając przemienniki momentu obrotowego; kół zamachowych i kół pasowych lub linowych, włączając wielokrążki i zblocza, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 3805 90 - Surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych (z wył. terpentyny balsamicznej, ekstrakcyjnej i siarczanowej)
-
Kod CN: 2008 30 71 - Cząstki grejpfrutów, włącznie z pomelo, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 0901 90 10 - Łupinki i łuski kawy