3214 Kit szklarski, kit ogrodniczy, kity żywiczne, masy uszczelniające i pozostałe mastyksy; wypełniacze malarskie, nieogniotrwałe preparaty powierzchniowe do fasad, ścian wewnętrznych, podłóg, sufitów lub podobne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5212 12 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 0102 90 91 - Bydło domowe żywe (z wył. bawołów i zwierząt hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 6006 10 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, tych zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 7217 30 41 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający < 0,25 % masy węgla, pokryty miedzią (z wył. sztab i prętów)
-
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
-
Kod CN: 1104 23 40 - Ziarna kukurydzy łuszczone (łuskane lub obierane), nawet krojone lub śrutowane; perełkowane
-
Kod CN: 1209 22 80 - Nasiona koniczyny "Trifolium spp.", do siewu (z wył. koniczyny czerwonej "Trifolium pratense L.")
-
Kod CN: 2204 21 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Burgundy, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Sicilia, Piemonte, Toscana, Trentino, Alto Adige, Veneto, Dao, Bairrada, Douro, Navarra, Penedés, Rioja, Valdepeñas, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 0210 19 10 - Bok bekonowy lub szpencer, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 2709 00 10 - Kondensaty gazu naturalnego