3506 Kleje gotowe i pozostałe gotowe spoiwa, gdzie indziej niesklasyfikowane; produkty odpowiednie do stosowania jako kleje lub spoiwa, pakowane do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2710 91 00 - Oleje odpadowe zawierające polichlorowane bifenyle [PCB], polichlorowane terfenyle [PCT] lub polibromowane bifenyle [PBB]
-
Kod CN: 9004 90 - Okulary, gogle i tym podobne, korekcyjne, ochronne lub do innych celów (z wył. okularów do testowania wzroku, okularów przeciwsłonecznych, soczewek kontaktowych, soczewek do okularów i oprawek do okularów)
-
Kod CN: 3003 - Leki złożone z dwóch lub więcej składników, które zmieszano do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, ale niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. produktów objętych pozycją 3002, 3005 lub 3006)
-
Kod CN: 2008 11 - Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zakonserwowanych cukrem)
-
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
-
Kod CN: 0307 49 40 - Kałamarnica " Loligo spp.", wędzona, suszona, solona lub w solance, nawet w skorupie
-
Kod CN: 5206 35 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 97 - Mieszanki owoców, orzechów i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu (z wył. mieszanek orzechów, orzechów ziemnych i innych nasion i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10, i przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0405 90 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, i masło odwodnione i ghee (z wył. masła naturalnego, masła odtwarzanego i masła z serwatki)
-
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)