2008 11 Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zakonserwowanych cukrem)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4104 11 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 0210 11 39 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 3918 10 - Pokrycia podłogowe, nawet samoprzylepne, w rolkach lub w postaci płytek; pokrycia ścienne lub sufitowe, w zwojach o szerokości >= 45 cm, zawierających tworzywa sztuczne trwale związane z podłożem z dowolnego materiału innego niż papier, przy czym warstwa tworzywa (po stronie wierzchniej) jest ziarnista, wytłoczona, kolorowa, zadrukowana wzorem lub w inny sposób ozdobiona, z polimerów chlorku winylu
-
Kod CN: 2921 59 - Poliaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. o-, m, p-fenylenodiaminy, diaminotoluenów i ich pochodnych, i ich soli)
-
Kod CN: 2001 90 10 - Ostry sos z mango, przetworzony lub zakonserwowany octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 7305 19 00 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, z żeliwa lub stali (z wył. spawanych wzdłużnie)
-
Kod CN: 6302 29 - Bielizna pościelowa, z materiałów włókienniczych, zadrukowana (z wył. z bawełny i z włókien chemicznych, dziana)
-
Kod CN: 2008 99 45 - Śliwki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 0709 60 99 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone (z wył. do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych i słodkiej papryki)
-
Kod CN: 7202 93 00 - Żelazoniob