3507 90 Enzymy; preparaty enzymatyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podpuszczki i jej koncentratów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4408 39 21 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane, z akacji afrykańskiej, białego lauana, limby, mahonia (Swietenia spp.), obéché, okoumé, palisandra z Para, palisandra z Rio, palisandra z Rose, sapelli, sipo i virola (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 6403 91 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 5509 21 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy lub więcej włókien odcinkowych poliestrowych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 7209 18 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,5 mm
-
Kod CN: 2306 90 19 - Makuchy i inne pozostałości stałe z ekstrakcji oliwy z oliwek, nawet mielone lub w postaci granulek, zawierające > 3% masy oliwy
-
Kod CN: 0712 90 05 - Ziemniaki suszone, nawet cięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 8501 53 - Silniki prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 75 kW
-
Kod CN: 8467 21 10 - Wiertarki ręczne dowolnego rodzaju, zawierające silnik elektryczny , niewymagające zewnętrznego źródła energii