2206 00 59 Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron, aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
Kod CN 2206 00 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 0302 89 40 - Bramy (Brama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2818 10 99 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie, o zawartości >= 50% cząstek o średnicy > 10 mm w całkowitej masie (z wył. o zawartości tlenku glinu >= 98,5% masy [o wysokiej czystości])
-
Kod CN: 2840 19 10 - Pentahydrat tetraboranu disodu
-
Kod CN: 6406 10 - Cholewki i ich części (z wył. usztywniaczy i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 7314 31 00 - Krata, siatka i ogrodzenia, spawane na przecięciach, powleczone lub pokryte cynkiem, z drutu stalowego (z wył. o maksymalnym wymiarze przekroju poprzecznego >= 3 mm , i o wielkości oczek >= 100 cm²)
-
Kod CN: 2933 53 - Allobarbital (INN), amobarbital (INN), barbital (INN), butalbital (INN), butobarbital, cyklobarbital (INN), metylfenobarbital (INN), pentobarbital (INN), fenobarbital (INN), sekbutabarbital (INN), sekobarbital (INN) i winylbital (INN); ich sole
-
Kod CN: 3502 90 - Albuminy, albuminiany i pozostałe pochodne albumin (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki], i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 2615 - Rudy i koncentraty niobu, tantalu, wanadu lub cyrkonu