3919 10 15 Samoprzylepne pasy z polipropylenu, pokryte warstwą niezwulkanizowanego kauczuku naturalnego lub syntetycznego, w rolkach o szerokości <= 20 cm
Kod CN 3919 10 15 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 22.29.21.0 - Samoprzylepne płyty, arkusze, folie, taśmy, pasy i pozostałe płaskie kształty, z tworzyw sztucznych, w rolkach o szerokości <= 20 cm
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6406 20 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 0207 60 10 - Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 7110 49 00 - Iryd, osm i ruten, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 2904 36 00 - Fluorek perfluorooktanosulfonylu
-
Kod CN: 9022 90 20 - Części i akcesoria aparatury wykorzystującej promieniowanie rentgenowskie
-
Kod CN: 2935 50 00 - Perfluorooktanosulfonoamidy (z wył. N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etylo-N-(2-hydroksyetylo) perfluorooktanosulfonoamidu i N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu)
-
Kod CN: 8112 29 00 - Artykuły z chromu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4909 00 00 - Karty pocztowe drukowane lub ilustrowane; drukowane karty z osobistymi pozdrowieniami, wiadomościami lub ogłoszeniami, nawet ilustrowane, z kopertami lub ozdobami, lub bez nich
-
Kod CN: 1602 39 29 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN: 0714 90 90 - Korzenie i bulwy topinamburu i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek i rdzeń sagowca (z wył. korzeni i bulw manioku, maranty, salepu, słodkich ziemniaków i pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)