3921 13 Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z komórkowych poliuretanów, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5506 10 00 - Włókna odcinkowe z nylonu lub pozostałych poliamidów, zgrzeblone, czesane lub w inny sposób przerobione do przędzenia
-
Kod CN: 6307 20 00 - Kamizelki i pasy ratunkowe, z dowolnego materiału włókienniczego
-
Kod CN: 8302 20 00 - Kółka samonastawne, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 6114 30 00 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, z włókien chemicznych, dziana
-
Kod CN: 6204 62 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych lub spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 2916 19 40 - Kwas krotonowy
-
Kod CN: 6601 99 20 - Parasole i parasole przeciwsłoneczne, włączając parasole-laski, z pokryciem z tkanych materiałów włókienniczych (z wył. parasoli z trzonem teleskopowym, parasoli ogrodowych i podobnych parasoli i parasoli zabawek)
-
Kod CN: 1704 10 10 - Guma do żucia, nawet pokryta cukrem, zawierająca < 60% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 2204 22 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, Tokaj, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)