4001 30 00 Balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne żywice naturalne w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. kauczuku naturalnego, nawet wstępnie wulkanizowanego)
Kod CN 4001 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 02.30.11.0 - Balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne gumy naturalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2710 19 15 - Oleje średnie z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27)
-
Kod CN: 7204 21 90 - Odpady i złom ze stali nierdzewnej (z wył. zawierającej >= 8% masy niklu, radioaktywnych lub odpadów i złomu z baterii i elektrycznych akumulatorów)
-
Kod CN: 6703 00 00 - Włosy ludzkie, czesane, ścieniane, wybielane lub poddane innej obróbce; wełna lub inna sierść zwierzęca, lub inne materiały włókiennicze, przygotowane do użytku przy wyrabianiu peruk lub podobnych (z wył. naturalnych warkoczy z ludzkich włosów, nawet umytych lub oczyszczonych, ale niepoddanych innej obróbce)
-
Kod CN: 4804 41 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 150 g/m², ale < 225 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 0811 20 51 - Porzeczki czerwone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0403 90 33 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 7408 19 90 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego <= 0,5 mm
-
Kod CN: 8516 60 80 - Piekarniki do wbudowania, elektryczne, do użytku domowego
-
Kod CN: 2510 - Naturalne fosforany wapnia, naturalne fosforany glinu wapnia i naturalna kreda fosforanowa