4101 20 30 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, mokrosolone
Kod CN 4101 20 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.42.0 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 34 - Wina białe produkowane w Penedés, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8483 10 50 - Wały przegubowe
-
Kod CN: 0406 90 73 - Provolone, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 5407 - Tkaniny z przędzy z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową (monofilament), o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
-
Kod CN: 9008 50 00 - Rzutniki obrazów i powiększalniki i pomniejszalniki fotograficzne (z wył. kinematograficznych i części)
-
Kod CN: 1502 90 10 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 2924 23 00 - Kwas 2-acetamidobenzoesowy (kwas N-acetyloantranilowy) i jego sole
-
Kod CN: 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 8486 40 00 - Maszyny i aparatura określone w uwadze 9 C) do niniejszego działu
-
Kod CN: 8464 20 11 - Szlifierki lub polerki do obróbki szkła optycznego na zimno