4101 20 80 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN 4101 20 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.42.0 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 49 60 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", wędzony, suszony, solony lub w solance, nawet w skorupie
-
Kod CN: 8421 29 80 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy (z wył. do wody i innych napojów, filtrów do oleju lub paliwa do silników spalinowych, sztucznych nerek, i wykonanej z fluoropolimerów z filtrem lub membraną czyszczącą o grubości <= 140 μm)
-
Kod CN: 2204 29 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 0302 56 00 - Błękitek "Micromesistius poutassou, Micromesistius australis), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0803 90 - Banany, świeże lub suszone (z wył. plantanów)
-
Kod CN: 3207 20 90 - Szkliste emalie, glazury i podobne preparaty (z wył. pobiałek)
-
Kod CN: 5801 90 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe (z wył. z włókien chemicznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny i tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2925 19 - Imidy i ich pochodne; ich sole (z wył. sacharyny i jej soli, glutetymidu (INN) i nieorganicznych i organicznych związków rtęci))
-
Kod CN: 9403 30 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w biurze (z wył. do siedzenia)
-
Kod CN: 2008 93 99 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu ani dodatku cukru (z wył. dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)