4101 50 50 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, suszone lub suchosolone
Kod CN 4101 50 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.42.0 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3824 99 75 - Płytka niobianu litu, niedomieszkowana
-
Kod CN: 7614 90 00 - Splotki, kable, taśmy plecione i podobne, z aluminium (z wył. wyrobów z rdzeniem stalowym i izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 1208 - Mąka i mączka, z nasion lub owoców oleistych (z wył. gorczycy)
-
Kod CN: 0712 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. cebuli, grzybów i trufli, nie mieszanych)
-
Kod CN: 1602 90 95 - Mięso lub podroby z kóz, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
-
Kod CN: 8513 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii np. suchych baterii, akumulatorów, prądnic; ich części (inne niż sprzęt oświetleniowy objęty pozycją 8512)
-
Kod CN: 8301 10 00 - Kłódki z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2833 40 00 - Nadtlenosiarczany (nadsiarczany)
-
Kod CN: 3702 42 00 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości > 610 mm i o długości > 200 m, do fotografii monochromatycznej (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów)
-
Kod CN: 1212 91 80 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony