4103 30 00 Skóry i skórki, ze świń, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN 4103 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.49.39.0 - Skóry i skórki zwierzęce surowe, świeże lub zakonserwowane, ale dalej nieprzetworzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9405 40 99 - Lampy elektryczne i oprawy oświetleniowe, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 2921 19 50 - Dietyloamina i jej sole
-
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
-
Kod CN: 7205 29 00 - Proszki z surówki, surówki zwierciadlistej, żeliwa lub ze stali niestopowej (z wył. proszku żelazostopów, proszków z żelaza radioaktywnego "izotopów")
-
Kod CN: 8479 89 - Maszyny i urządzenia mechaniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: SEKCJA XV - METALE NIESZLACHETNE I ARTYKUŁY Z METALI NIESZLACHETNYCH
-
Kod CN: 0713 33 10 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, do siewu
-
Kod CN: 6204 63 90 - Szorty, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, strojów kąpielowych i fig)
-
Kod CN: 7020 00 07 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, niewykończone
-
Kod CN: SEKCJA III - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO