SEKCJA III TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 14 48 - Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 2008 30 39 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)
-
Kod CN: 7217 90 50 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający >= 0,25%, ale < 0,6% masy węgla, powleczony lub pokryty (z wył. powleczonego lub pokrytego metalem nieszlachetnym, sztab i prętów)
-
Kod CN: 2713 90 10 - Pozostałości olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, do produkcji produktów objętych pozycją 2803
-
Kod CN: 0713 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
-
Kod CN: 1516 20 10 - Uwodorniony olej rycynowy, tzw. „wosk opalowy”
-
Kod CN: 1904 10 90 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN: 5112 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 2934 30 10 - Tietyloperazyna (INN); tiorydazyna (INN) i jej sole