4113 Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, z kóz lub koźląt, ze świń, gadów i pozostałych zwierząt, odwłoszona, bez sierści, nawet dwojona (z wył. skóry wyprawionej bydlęcej lub zwierząt jednokopytnych, owczej lub jagnięcej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2903 92 00 - Heksachlorobenzen (ISO) i DDT (ISO) (klofenotan (INN), (1,1,1-trichloro-2,2-bis(p-chlorofenylo)etan
-
Kod CN: 6306 - Brezenty, markizy i zasłony przeciwsłoneczne; namioty; żagle do łodzi, desek windsurfingowych lub pojazdów lądowych; wyposażenie kempingowe z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. pokryć płaskich z lekkiego materiału; parasoli spełniających funkcję namiotu; tornistrów, plecaków i podobnych pojemników; śpiworów, materacy i poduszek, włącznie z wypełnieniem)
-
Kod CN: 4010 33 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, rowkowane, o obwodzie zewnętrznym > 180 cm, ale <= 240 cm
-
Kod CN: 2519 10 00 - Naturalny węglan magnezu [magnezyt]
-
Kod CN: 5211 49 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, drelichu, tkanin żakardowych i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 5310 10 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, niebielone
-
Kod CN: 0303 64 00 - Łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
-
Kod CN: 1207 70 00 - Nasiona melona
-
Kod CN: 6203 42 33 - Spodnie i bryczesy, z kordu genua przeciętego (welwetu), męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)
-
Kod CN: 2009 39 19 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)