4301 30 00 Skóry futerkowe surowe, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie, całe, nawet z łbem, ogonem lub łapami
Kod CN 4301 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.49.32.0 - Skóry futerkowe jagnięce surowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 39 29 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN: 0401 - Mleko i śmietana, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 2204 22 79 - Wina białe ze świeżych winogron, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 8419 40 00 - Instalacje do destylacji lub rektyfikacji
-
Kod CN: 0303 39 30 - Ryby z rodzaju Rhombosolea, zamrożone
-
Kod CN: 4113 30 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, z gadów, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2009 61 10 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8305 90 00 - Artykuły biurowe takie jak klipsy do pism, narożniki do pism, spinacze biurowe i przywieszki katalogowe, z metali nieszlachetnych, włącznie z częściami artykułów objętych pozycją 8305 (z wył. okuć do skoroszytów lub segregatorów, zszywek w pasmach, pinezek kreślarskich i klamer i łączników do książek lub rejestratorów)
-
Kod CN: 2009 49 99 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 7112 30 00 - Popiół zawierający metale szlachetne lub związki metali szlachetnych