4302 19 80 Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z owiec lub jagniąt, całe, niepołączone (z wył. z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
Kod CN 4302 19 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.10.0 - SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I GARBOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9202 90 - Gitary, harfy i pozostałe instrumenty strunowe (z wył. klawiszowych i smyczkowych)
-
Kod CN: 1904 10 30 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z ryżu
-
Kod CN: 9027 10 90 - Aparatura do analizy gazu lub dymu, nieelektroniczna
-
Kod CN: 8450 11 11 - Maszyny pralnicze, ładowane od frontu, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 6 kg suchej bielizny
-
Kod CN: 0303 39 30 - Ryby z rodzaju Rhombosolea, zamrożone
-
Kod CN: 2915 70 50 - Kwas stearynowy, jego sole i estry
-
Kod CN: 3707 90 20 - Wywoływacze i utrwalacze w postaci preparatów chemicznych do stosowania w fotografice, w tym produkty niezmieszane, w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej, gotowe do użycia
-
Kod CN: 5911 90 10 - Wyroby i artykuły z filcu, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5810 91 - Hafty z bawełny na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 0406 90 61 - Grana Padano i Parmigiano Reggiano, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)