4409 29 Drewno, włącznie z klepkami i listwami na parkiet, niepołączonymi, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo (z wył. drewna iglastego i tropikalnego i bambusa)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 43 - Wina produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2914 19 90 - Ketony alifatyczne bez innej tlenowej grupy funkcyjnej (z wył. acetonu, butanonu (ketonu metylowo-etylowego, 4-metylopentanu-2-on (ketonu metylowo-izobutylowego i 5-metyloheksanu-2-on))
-
Kod CN: 4106 91 00 - Skóry i skórki z antylop, jeleni, łosi, słoni i pozostałych zwierząt, włącznie z zwierzętami morskimi, bez wełny lub odwłosione, i skóry zwierząt bez sierści, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt, kóz i koźląt, świń, gadów i tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 5309 11 - Tkaniny lniane, zawierające >= 85% masy lnu, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 2914 22 00 - Cykloheksanon i metylocykloheksanony
-
Kod CN: 0306 14 90 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krabów "Paralithodes camchaticus", "Chionoecetes spp.", "Callinectes sapidus" i "Cancer pagurus"), zamrożone
-
Kod CN: 7003 12 91 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, posiadające warstwę przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (z wył. ze szkła optycznego)
-
Kod CN: 6110 12 10 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z wełny z kóz kaszmirskich, dziane (z wył. wyrobów pikowanych)
-
Kod CN: 0207 45 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 2009 12 00 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i soku zamrożonego)