4811 51 00 Papier i tektura, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, powleczone, impregnowane lub pokryte tworzywami sztucznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze, bielone i o gramaturze > 150 g/m² ( z wył. pokrytych warstwą kleju)
Kod CN 4811 51 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.12.77.0 - Papier, tektura, wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych powleczone, impregnowane, pokryte, z nadrukiem lub barwione powierzchniowo, w zwojach lub arkuszach
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1102 90 90 - Mąka ze zbóż (z wył. pszenicy, meslin, żyta, kukurydzy, ryżu, jęczmienia i owsa)
-
Kod CN: 8466 20 - Uchwyty przedmiotów obrabianych
-
Kod CN: 3821 00 00 - Gotowe pożywki do namnażania i odżywiania drobnoustrojów, włącznie z wirusami i podobnymi, lub komórek roślinnych, ludzkich lub zwierzęcych
-
Kod CN: 1302 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe, pektyniany i pektany; agar-agar i pozostałe śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych
-
Kod CN: 8452 21 00 - Maszyny do szycia automatyczne, typu przemysłowego
-
Kod CN: 2903 11 00 - Chlorometan (chlorek metylu) i chloroetan (chlorek etylu)
-
Kod CN: 1401 - Materiały roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania (na przykład bambus, trzcinopalmy rotang (rattan), trzciny, sitowie, łoziny, rafia, słoma zbożowa czyszczona, bielona lub barwiona i łyko lipowe)
-
Kod CN: 0709 - Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
-
Kod CN: 4407 11 - Drewno sosnowe z gatunku "Pinus spp.”, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)