4814 90 70 Tapety papierowe i podobne pokrycia ścienne, i okienny papier przezroczysty (z wył. wyrobów objętych podpozycjami 4814 20 i 4814 90 10)
Kod CN 4814 90 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.24.11.0 - Tapety papierowe i podobne pokrycia ścienne; przezroczyste papierowe materiały okienne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4103 20 00 - Skóry i skórki, z gadów, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 5810 10 10 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 35 €/kg (masy netto)
-
Kod CN: 2517 10 10 - Otoczaki i żwir, w rodzaju zwykle stosowanych jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo, gruby żwir i krzemień, nawet poddane obróbce cieplnej
-
Kod CN: 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0809 40 05 - Śliwki, świeże
-
Kod CN: 8519 20 91 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku, uruchamiana monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innymi środkami płatniczymi, z laserowym systemem odczytu (z wył. gramofonów uruchamianych monetą lub żetonem monety lub żetonu)
-
Kod CN: 8440 10 90 - Maszyny introligatorskie (z wył. urządzeń objętych pozycją 8441, pras uniwersalnych, maszyn drukarskich objętych pozycją 8443 i maszyn pomocniczych przy drukowaniu, złamywarek, maszyn zbierających, niciarek, zszywarek drutowych i blokówek, maszyn do oprawiania książek metodą bezszwową)
-
Kod CN: 2711 13 91 - Butany o czystości > 90%, ale < 95% , skroplone (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 5510 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, rdzeni palmowych i żurawin)