5810 10 10 Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 35 €/kg (masy netto)
Kod CN 5810 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.99.12.0 - Hafty w sztukach, paskach lub motywach
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8430 20 00 - Pługi odśnieżające i dmuchawy śniegowe (z wył. montowanych na wagonach kolejowych, podwoziach pojazdów silnikowych lub samochodach ciężarowych)
-
Kod CN: 0307 81 00 - Uchowce (Haliotis spp.), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 4811 51 00 - Papier i tektura, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, powleczone, impregnowane lub pokryte tworzywami sztucznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze, bielone i o gramaturze > 150 g/m² ( z wył. pokrytych warstwą kleju)
-
Kod CN: 0402 99 - Mleko i śmietana, zagęszczone i zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 6202 91 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów i spodni)
-
Kod CN: 8903 - Jachty i pozostałe jednostki pływające, wypoczynkowe lub sportowe; łodzie wioślarskie i kajaki
-
Kod CN: 7326 19 10 - Artykuły z żeliwa lub stali, kute swobodnie, ale nieobrobione więcej, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
-
Kod CN: 1902 - Makarony, nawet poddane obróbce cieplnej lub nadziewane (mięsem lub innymi substancjami), lub przygotowane inaczej, takie jak spaghetti, rurki, nitki, lasagne, gnocchi, ravioli, cannelloni; kuskus, nawet przygotowany
-
Kod CN: 0805 29 00 - Wilkingi i podobne hybrydy cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN: 2843 90 - Związki metali szlachetnych, nieorganiczne lub organiczne, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. srebra lub złota); amalgamaty metali szlachetnych