4820 40 00 Formularze pism i przekładane kalką zestawy do pisania, z papieru lub tektury
Kod CN 4820 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.23.13.0 - Rejestry, księgi rachunkowe, skoroszyty, zeszyty, formularze i pozostałe artykuły piśmienne, z papieru lub tektury
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4810 32 90 - Papier i tektura siarczanowe, bielone jednorodnie w masie, w których > 95% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien drzewnych, otrzymanych w procesie chemicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze, i o gramaturze > 150 g/m² (z wył. pokrytych kaolinem i w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych)
-
Kod CN: 0303 14 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", zamrożone
-
Kod CN: 0201 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 5212 24 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 0101 29 - Konie żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 0711 90 10 - Owoce z rodzaju Capsicum lub Pimenta, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. słodkiej papryki)
-
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3705 00 - Płyty fotograficzne i film, naświetlone i wywołane (z wył. wykonanych z papieru, tektury lub tekstyliów, filmów kinematograficznych i płyt gotowych do stosowania)
-
Kod CN: 2008 60 19 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas
-
Kod CN: 5608 11 20 - Sieci rybackie gotowe, ze szpagatu, powrozu, linki lub liny, z materiałów włókienniczych chemicznych (z wył. podbieraków)