5206 23 00 Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 192,31 decyteksa, ale < 232,56 decyteksa "o numerze metrycznym > 43, ale <= 52" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN 5206 23 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.10.61.0 - Przędza bawełniana, z wyłączeniem bawełnianych nici do szycia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1007 - Ziarno sorgo
-
Kod CN: 4010 32 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 180 cm (z wył. rowkowanych)
-
Kod CN: 2004 90 30 - Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 8516 10 80 - Podgrzewacze wody elektryczne oraz grzałki nurnikowe (z wył. ogrzewaczy natychmiastowych)
-
Kod CN: 4823 70 - Formowane lub prasowane artykuły z masy papierniczej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5703 20 18 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe, zadrukowane (z wył. płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 6403 51 99 - Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 0404 10 62 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 1517 90 10 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające > 10% masy, ale <= 15% masy tłuszczów mleka (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
-
Kod CN: 8423 81 21 - Wagi kontrolne i urządzenia do automatycznego sterowania dokonujące porównań z masą zadaną, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas