5404 90 10 Pasek i podobne np. sztuczna słoma, z polipropylenu, o widocznej szerokości <= 5 mm
Kod CN 5404 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.60.14.0 - Monofilament (przędza jednowłóknowa) syntetyczny; paski i tym podobne wyroby, z syntetycznych materiałów włókienniczych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6305 32 19 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 7226 91 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco
-
Kod CN: 7002 - Szkło w postaci kulek, prętów lub rur, nieobrobione (z wył. mikrokulek o średnicy <= 1 mm i kulek szklanych o charakterze zabawek)
-
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
-
Kod CN: 0210 92 99 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN: 0303 39 10 - Flądra "Platichthys flesus", zamrożona
-
Kod CN: 1806 90 70 - Przetwory zawierające kakao do sporządzania napojów
-
Kod CN: 0305 72 00 - Rybie głowy, ogony i pęcherze pławne, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 1604 13 11 - Sardynki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oliwie (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 2930 60 00 - 2-(N,N-dietyloamino)etanotiol